Om oss

Med drygt 35 års erfarenhet är Mediahuset branschledande när det gäller marknadsföring, utbildning och kommunikation inom den nordiska hälso- och sjukvårdssektorn. Vi producerar, trycker och distribuerar ett dussintal medicinska tidskriftstitlar, vi sänder webbinarier från vår studio och gör allt fler poddar.

Erfarenhet

Vi är också värdar för ett brett utbud av möten och evenemang inom hälso- och sjukvårdsområdet, däribland de årliga konferenserna Nordic HIV och IBD Nordic, samt flera post-kongressmöten.

Fokus hälso- och sjukvård

Vårt huvudsakliga fokus är att stödja vårdpersonal i deras ständigt växande behov av utbildning, aktuell information och kunskapsdelning, ofta i samarbete med läkemedels- och medicinteknikindustrin.

Behöver också du hjälp att skapa en tryckt eller digital publikation, hemsida, app eller varför inte en podcast? Eller kanske hjälp med planering, genomförande och finansiering av workshops, events, möten, webbinarier eller kongresser?  Varmt välkommen att kontakta oss på info@mediahuset.se så berättar vi mer.

Ledning

Kristoffer Lundblad

Försäljningschef

Kristoffer har huvudansvar för vår försäljning samt vårt team av duktiga säljare.

kristoffer@mediahuset.se

Niklas Lundblad

Marknadschef

Förutom marknad och kunder arbetar Niklas mycket med process- och affärsutveckling.

niklas@mediahuset.se

Lars Lundblad

Personalchef

Lars har varit på Mediahuset sedan 80-talet och är en av stöttepelarna inom företaget.

lars@mediahuset.se