Dermatologi & Venereologi

Tidningen Dermatologi & Venereologi ges ut i samarbete med Svenska Sällskapet för Dermatologi och Venereologi (SSDV) och går till medlemmarna i denna förening och till Dermatologi- & Venereologi-Sjuksköterskor i Sverige (DVSS). Utöver detta skickas tidningen även ut till hudkliniker runt om i Sverige.

Svenska Sällskapet för Dermatologi och Venereologi är en sammanslutning läkare verksamma inom specialiteten samt andra för specialiteten intresserade läkare och forskare. Föreningen har som uppgift att främja den svenska dermatovenereologins utveckling genom att anordna vetenskapliga möten och på andra sätt verka i specialitetens intresse.

Dermatologi & Venereologi ges ut fyra gånger per år i cirka 1 100 exemplar. Tidningen kan du läsa online på https://etidning.dermatologi.online/ och mer om föreningen hittar du på deras hemsida www.ssdv.se .

Vill du synas i Dermatologi & Venereologi och nå ca 1 100 läsare inom vården?

Kontakta Joacim Sjölander för vidare diskussion, eller klicka på knappen här till höger för att själv bli kontaktad! Joacim når man på 0707-91 27 01 eller joacim@mediahuset.se

Eller i Dermatologi & Venereologis elektroniska nyhetsbrev

Du vet väl om att du även kan annonsera i Dermatologi & Venereologis elektroniska nyhetsbrev som går ut till alla medlemmar i samband med varje utgivning av tidningen?

Hör av dig för mer information!

Vanliga frågor

Hur ser utgivningsplanen ut för 2024?

Du hittar alla viktiga datum för respektive nummer i nedan tabell – men om du vill kan du även prenumerera på vår utgivningskalender för att till exempel möjliggöra automatiska påminnelser inför respektive deadline! Klicka här för Google Calendar-format och här för iCal-format.

Nr Materialdag - tryckt annons i tidning Utgivningsdatum
1 4 mars 4 april
2 27 maj 3 juli
3 9 september 9 oktober
4 18 november 18 december

Vilket format gäller för min annons?

  • Helsida inlaga, 4-färg, 210 x 297 mm + 3 mm utfall
  • Uppslag, 4-färg, 420 x 297 mm + 3 mm utfall
  • Omslag 2 & 3, 4-färg, 210 x 297 mm + 3 mm utfall
  • Omslag 4, 4-färg, (pga plats för inkjet-adressering) 210 x 262 mm + 3 mm utfall
  • Halvsida, 4-färg, Liggande: 180 x 132 mm | Stående: 87,5 x 248 mm

Det elektroniska nyhetsbrevet kommer ut i samband med respektive utgivning av tidningen och material måste vara oss tillhanda senast 7 dagar innan utskick.

Vilken färgprofil ska jag använda för min annons?

Tidningen trycks med profilen PSOcoated_v3_FOGRA51.icc (klicka på länken för att ladda ned profilen som zip-fil)

Vart levererar jag annons-materialet?

Vi tar tacksamt emot ert material som högupplöst pdf via mail till: peo@mediahuset.se med kopia till: tony@mediahuset.se

Vilket format gäller för banner i nyhetsbrev och på hemsidan?

Alla banners skall ha storlek 240 x 240 pixlar och vi arbetar med filformaten GIF, JPEG samt PNG. Det går utmärkt att använda animerade gif-filer, som växlar bilder, både på web och i nyhetsbrev.

Material skickas till peo.gothesson@mediahuset.se och skall helst vara oss tillhanda minst 7 dagar före planerad publiceringstid tillsammans med information gällande vidarelänkning. Vi kan även vara behjälpliga med materialproduktion om så önskas.

Här kan du läsa mer om våra banner-specifikationer. Vid ytterligare frågor gällande banners, maila peo.gothesson@mediahuset.se

Jag vill gärna bidra som skribent i tidningen, vart vänder jag mig?

Vad kul, det uppskattar vi! Vänligen kontakta chefredaktör Josefin Ulriksdotter på josefin-u@hotmail.com för vidare diskussion.

Hur gör jag för att prenumerera/avsäga mig min prenumeration på tidningen?

Inga problem! Skicka oss ett mail på info@mediahuset.se så hjälper vi dig, alternativt fyll i dina kontaktuppgifter här.

Hur hanterar ni mina personuppgifter som prenumerant?

Du hittar all information om vår integritetspolicy på mediahuset.se/gdpr