Narkosguiden

Narkosguiden är en digital, praktisk, kostnadsfri handbok inom anestesi och intensivvård vars popularitet stadigt växer år för år.

Sidan är skriven av specialistläkare i anestesi & intensivvård med mångårig erfarenhet av anestesiarbete. Fakta i handboken är kvalitetsgranskat och godkänt av oberoende specialistläkare i anestesi & intensivvård vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Handboken går att läsa i datorer, surfplattor och mobiltelefoner och man kan enkelt skapa bokmärke till Narkosguiden på din startskärm i mobilen eller surfplattan. Målsättningen med sidan är att sprida kunskap och säkerhet i arbetet med anestesi och intensivvård och vår ambition är att du ska ha ditt svar inom tre klick!

Handboken innehåller nu 42 olika kapitel med medicinsk information och behandlingsrekommendationer och växer stadigt med nya kapitel och språk(!).

Narkosguiden hittar du på www.narkosguiden.se.

Vill du synas på narkosguiden.se eller i Narkosguidens nyhetsbrev?

Kontakta Jesper Lundblad för vidare diskussion, alternativt klicka på knappen här till höger för att själv bli kontaktad! Jesper når man på 0767 67 65 69 alternativt jesper@mediahuset.se

Narkosguiden.se har över en miljon sidvisningar om året och ett tillhörande elektroniskt nyhetsbrev som går ut till över 12 000 läsare som intresserar sig för Anestesi och Intensivvård. Det finns möjlighet att annonsera med produktbanner på både hemsida och i nyhetsbrevet.